Proeverij CC&Y 28 augustus Zeewolde

Locatie: Golfclub Zeewolde, Golflaan 1, 3896 LL Zeewolde.

Tijd: 13.00 uur tot 17.00 uur met afsluitende borrel.

Wie: leidinggevenden & HRM.

Steeds meer bedrijven zien zich tegenwoordig genoodzaakt te snijden in hun personeel. Het gebeurt onder vele noemers – ontslagronde, herstructurering, verkleining, herschikking, om er maar een paar te noemen. Mensen raken hun baan kwijt en het overgebleven personeel vraagt zich vertwijfeld af hoe hun toekomst eruit ziet.

In alle veranderingen wordt er erg veel energie gestoken in de mensen die weg moeten, maar het overgebleven personeel vergeten we min of meer een beetje. Terwijl zij eigenlijk het fundament van de organisatie zijn.

HP in Zwitserland onderkende dit probleem en vroeg TripleWin een professional development programma te schrijven gericht op de achterblijvers en talenten van de organisatie. Dit programma, CC&Y, Customers Colleagues & You gaan we nu ook in Nederland introduceren. Op 28 augustus verzorgen we een introductie/kennismaking van het programma en u bent van harte uitgenodigd.

Denkt u eens na over de volgende vragen:

Doet uw organisatie er alles aan om de beste mensen aan boord te houden?

Zijn uw beste werknemers van plan bij uw organisatie te blijven? Hoe weet u dat?

Hoe investeert u in uw personeel om er zeker van te zijn dat ze niet weggaan?

Nieuwsgierig? U bent van harte welkom op 28 augustus. Uiteraard mag u iemand meenemen. Meer info op www.triplewin.ch en www.ccyprogram.nl

Laat u weten of u erbij bent?

TripleWin-nld3-klein_Pagina_1

 

 

 

Posted on 14 juli 2015 in Agenda, Nieuws

Share the Story

About the Author

Back to Top