Individu

Bent u klaar om te investeren in uw medewerkers teneinde top talenten te werven, inspireren en behouden?

Wanneer een onderneming investeert in haar medewerkers en hun vaardigheden en kennis verder ontwikkelt, dan genereert zij loyaliteit en goodwill. De ontwikkeling van medewerkers is een investering in en boodschap aan de medewerkers dat zij de toekomst zijn van de onderneming en van cruciaal belang zijn voor het succes van de onderneming…en dat de onderneming wil dat zij blijven. Nieuwe medewerkers nemen de carrièremogelijkheden en het ontwikkelplan voorgesteld door de onderneming mee bij hun beslissing of zij een baan al dan niet zullen accepteren. Veel goede medewerkers verlaten organisaties omdat zij niet worden ontwikkeld of omdat zij geen toekomst zien binnen de organisatie. Leiders kunnen deze zorgen wegnemen door in de ontwikkeling van medewerkers te investeren, in goede en minder goede tijden.

Realiteit is vandaag de dag helaas dat veel ondernemingen gedwongen zijn het aantal medewerkers te reduceren. Mensen verliezen hun banen en degenen die overblijven, de overlevenden, blijven achter met de vraag… Ben ik de volgende? Hoe krijgen we al het werk gedaan? Hoe zal mijn functie er uit gaan zien? Wie is de volgende? Moet ik om mij heen gaan kijken? Een manier om medewerkers te stimuleren om te blijven en te concentreren op het “werk” in plaats van “wat gaat er nog meer gebeuren” is hen te laten zien dat zij van belang zijn voor de onderneming – door in hun ontwikkeling te investeren. Door hen de vaardigheden en ontwikkeling te bieden die zij nodig hebben voor de functie die zij nu vervullen en voor de functie waar zij in de toekomst naar toe kunnen groeien; zij worden getransformeerd van overlevenden tot high potentials en zijn belangrijke spillen voor de organisatie.

TripleWin biedt unieke Professional Development Programma’s. Onze programma’s zijn ontwikkeld om medewerkers te voorzien in methoden en tools die onontbeerlijk zijn in de huidige complexe werkomgeving van wereldwijde processen, matrixstructuren en virtuele teams. Wij stemmen onze programma’s af op de specifieke behoeften van uw onderneming.

 

Back to Top