Home » Beginnend leidinggevende

Beginnend leidinggevende: start goed met een training in leiderschap

Facilitators van verandering
Focus op gedrag
Experiential learning als methode
  • Je hebt promotie gemaakt tot teamleider of bent aangenomen voor een prachtige managementbaan, maar je hebt nog geen of weinig ervaring in leidinggeven. Misschien zie je totaal geen beren op je weg? Maar vergis je niet in de complexheid van leidinggeven in een organisatie. Via een training in leiderschap van TripleWin weet je hoe je de problemen aanpakt. Ook als beginnend leidinggevende.

Ervaar het zelf

Bel ons vandaag nog, en doe meteen je eerste inzichten op.

Beginnend leidinggevende: start goed met een training in leiderschap

Je hebt promotie gemaakt tot teamleider of bent aangenomen voor een prachtige managementbaan, maar je hebt nog geen of weinig ervaring in leidinggeven. Misschien zie je totaal geen beren op je weg? Maar vergis je niet in de complexheid van leidinggeven in een organisatie. Via een training in leiderschap van TripleWin weet je hoe je de problemen aanpakt. Ook als beginnend leidinggevende.

Geef het goede voorbeeld

Overigens moet je niet raar kijken, als ook je CEO een training in leiderschap wil volgen. Een succesvol team creëren dat met plezier aan de mijlpalen werkt, is namelijk razend moeilijk. Maar niet als je weet wat de obstakels zijn. Wij geven je alvast een hint: voorbeeldgedrag van de leidinggevende is erg belangrijk.

Wil je meer informatie? Bekijk eens onze brochure

Leer de essentiële punten van goed leiderschap

Het is zaak dat je als beginnend leidinggevende ook echt een leider wordt. Dus niet sturen en beheersen, maar je team faciliteren, coachen en begeleiden. Verder moet je mensen leren begrijpen als er onderlinge problemen zijn. Jij bent dan degene, ook als startende manager, die de strubbelingen moet kunnen aanpakken. Want heb je een goed team? Dan heb je de basis van onze TripleWin-filosofie: winst voor medewerkers is winst voor klanten is winst voor organisaties.

Vragen? Neem contact met ons op!

Profiteer als beginnend leidinggevende van de kennis van ervaringsdeskundigen

Hoe je als beginner direct goed van start gaat met het leiderschap, kun je leren bij TripleWin uit Amersfoort. Onze filosofie, methodiek en methodologie zijn internationaal erkend. Mooi is ook dat onze trainers uit ervaring weten hoe het er op de werkvloer aan toegaat. Daardoor kunnen ze jou als beginnend leidinggevende optimaal begeleiden. Ze zijn ook gewend om mensen uit alle functielagen te trainen, wat jou weer extra waardevolle kennis oplevert.

Wil je jouw carrière als leidinggevende goed beginnen? Vraag dan snel een offerte aan voor onze leidersleergang. Mail daarvoor naar info@triplewin.nl of bel +31 6 42 39 49 35!

Anderen bekeken ook:

Leren leidinggeven | Leidersleergang | Slecht functioneren team herkennen

Direct inschrijven

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.