Home » Drukspanning

Houd de drukspanning in balans met een gerichte training

Facilitators van verandering
Focus op gedrag
Experiential learning als methode
  • De definitie van drukspanning is spanning die ten gevolge van druk in het materiaal ontstaat. Wordt deze te hoog? Dan gaat het materiaal stuk. Hetzelfde geldt voor het menselijk lichaam en de menselijke geest. Teveel of langdurige stress levert problemen op in het persoonlijke en professionele leven van een mens.

Ervaar het zelf

Bel ons vandaag nog, en doe meteen je eerste inzichten op.

Houd de drukspanning in balans met een gerichte training

De definitie van drukspanning is spanning die ten gevolge van druk in het materiaal ontstaat. Wordt deze te hoog? Dan gaat het materiaal stuk. Hetzelfde geldt voor het menselijk lichaam en de menselijke geest. Teveel of langdurige stress levert problemen op in het persoonlijke en professionele leven van een mens.

Van overprikkeling tot burn-out: voorkom serieuze stressproblemen

Wanneer de drukspanning te hoog is op het team of het individu, kun je dat op allerlei manieren merken. Een absolute wake-upcall is wanneer klanten gaan klagen en leveringen te laat worden uitgevoerd. Maar ook werknemers die wat nukkiger zijn dan anders of een minder goede sfeer in heel het team, kunnen duiden op een te hoge druk. Wordt er niet ingegrepen? Dan lopen de kosten voor het ziekteverzuim vaak hoog op, doordat werknemers lichamelijk klachten krijgen. Ze worden vaker ziek en een burn-out ligt op de loer.

Wil je meer informatie? Bekijk eens onze brochure

Leer omgaan met een te hoge drukspanning

Het is dus van belang dat de druk op het juiste niveau blijft. TripleWin uit Amersfoort biedt daarvoor trainingen aan voor alle functielagen. Individuen, waaronder HSP’s, kunnen bij ons leren hun grenzen aan te geven. Teams kunnen dankzij onze trainingen weer optimaal samenwerken. Voor managers hebben wij een programma waarin ze leren om effectief leiding te geven. Deze combinatie van trainingen laat medewerkers met plezier werken, klanten tevreden zijn en de omzet omhoog gaan. Dat noemen wij een TripleWin-situatie!

Vragen? Neem contact met ons op!

Maak kennis met de effectieve werkwijze van TripleWin

Ervaar je problemen met de hoeveelheid drukspanning? Als manager, als team of als individu? Met onze unieke aanpak brengen we iedereen op elk functieniveau weer op het juiste stresslevel. Onze trainers hebben allemaal zelf in de praktijk gewerkt, waardoor ze snel een goed zicht op de situatie hebben. Bovendien hebben onze filosofie en methode ruimschoots hun sporen in binnen- en buitenland verdiend.

Bel voor meer informatie naar +31 6 42 39 49 35 of mail ons via info@triplewin.nl!

Ook interessant:

Hoogsensitief persoon en werk | Omgaan met overprikkeling | Stressmanagement

Direct inschrijven

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.