Home » Leren leidinggeven

Leren leidinggeven: bouw een team dat vooruit wil

Facilitators van verandering
Focus op gedrag
Experiential learning als methode
  • Of je nu een geboren leider bent of niet: goed leidinggeven in een organisatie is iets wat je moet leren. Er zijn zoveel facetten waar je als leidinggevende rekening mee moet houden. Daarbij is er op alle niveaus altijd wel verbetering mogelijk. Ook wanneer je een doorgewinterde manager bent, kan een extra cursus leren leidinggeven je nieuwe inzichten geven. Doe daarom onze leidinggeven test en ontdek waar bij jouw team de knelpunten zitten.

Ervaar het zelf

Bel ons vandaag nog, en doe meteen je eerste inzichten op.

Leren leidinggeven: bouw een team dat vooruit wil

Of je nu een geboren leider bent of niet: goed leidinggeven in een organisatie is iets wat je moet leren. Er zijn zoveel facetten waar je als leidinggevende rekening mee moet houden. Daarbij is er op alle niveaus altijd wel verbetering mogelijk. Ook wanneer je een doorgewinterde manager bent, kan een extra cursus leren leidinggeven je nieuwe inzichten geven. Doe daarom onze leidinggeven test en ontdek waar bij jouw team de knelpunten zitten.

Herken de symptomen van een leiderschap dat een boost nodig heeft

Een trage besluitvorming, slechte samenwerking en ontevreden klanten zijn onder andere tekenen dat er iets mis is met de functionering van je team. Misschien voel je jezelf ook moe door de vele pogingen om je team te laten presteren. Dit kun je allemaal veranderen door goed te leren leidinggeven.

Wil je meer informatie? Bekijk eens onze brochure

Krijg inzicht met een leidinggeven test

Het is ideaal wanneer de teamleden hun eigen verantwoordelijkheid kunnen nemen en zaken kunnen regelen. Dan ben jij als manager er enkel nog voor de grote beslissingen. Kom je er door de leidinggeven test achter dat er verbetering nodig is? Doe dan zeker een training bij TripleWin uit Amersfoort.

Wij bieden een praktijkgericht leiderschapsprogramma voor alle managementniveaus: van de beginnende teamleider tot en met de CEO. Je krijgt daarbij les van trainers die het werkveld uit ervaring kennen. Bovendien zijn de methode en filosofie die wij gebruiken internationaal erkend.

Vragen? Neem contact met ons op!

Ga op drie fronten vooruit met leren leidinggeven

Met goed leiderschap bereik je drie maal winst: tevreden klanten, medewerkers die plezier hebben in hun werk en succes voor de organisatie. Doe dus snel de test en ontdek welke verbeteringen nodig zijn.

Wil je meer informatie of een offerte aanvragen? Mail dan naar info@triplewin.nl of bel +31 6 42 39 49 35!

Ook interessant:

Leidersleergang | Personeelstraining | Slecht functionerend team herkennen

Direct inschrijven

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.