Home » Omgaan met overprikkeling

Leer werknemers omgaan met overprikkeling en bespaar hoge kosten

Facilitators van verandering
Focus op gedrag
Experiential learning als methode
  • Een van de mogelijke hoge kostenposten van een organisatie is personeelsuitval door stress. Een te hoge werkdruk, ontevredenheid over de functie of onderlinge conflicten spelen vaak een rol. Het kan ook zijn dat de getroffene zijn grenzen niet kan aangeven en niet weet hoe je kunt omgaan met overprikkeling. Een gerichte training is dan de oplossing.

Ervaar het zelf

Bel ons vandaag nog, en doe meteen je eerste inzichten op.

Leer werknemers omgaan
met overprikkeling en bespaar hoge kosten

Een van de mogelijke hoge kostenposten van een organisatie is personeelsuitval door stress. Een te hoge werkdruk, ontevredenheid over de functie of onderlinge conflicten spelen vaak een rol. Het kan ook zijn dat de getroffene zijn grenzen niet kan aangeven en niet weet hoe je kunt omgaan met overprikkeling. Een gerichte training is dan de oplossing.

Wees alert op stressklachten

Teveel stress kondigt zich vaak ruim van tevoren aan. Het is daarom goed om als leidinggevende de signalen tijdig te herkennen. Zodat je de overspannen werknemer kan helpen voor het te laat is. Overprikkeling kan namelijk ontstaan wanneer de signalen van teveel stress worden genegeerd, zoals hoofdpijn, een kort lontje en moeheid. Het gevolg is tenslotte en burn-out.
Wil je meer informatie? Bekijk eens onze brochure

Ontdek onze cursussen voor omgaan met overprikkeling

Voor het leren omgaan met overprikkeling heeft TripleWin diverse trainingen. Zo kunnen werknemers een stresstraining volgen om te leren hun energie vast te houden en hun batterij weer sneller op te laden. Ook voor hoogsensitieve mensen hebben wij speciale cursussen ontwikkeld voor het omgaan met hooggevoeligheid. Belangrijk, want juist deze zogenaamde HSP’s maken extra kans op overprikkeling.
Vragen? Neem contact met ons op!

Profiteer van de succesvolle TripleWin-methode

Denk je dat je zelf of een collega baat heeft bij het leren omgaan met stress? Bij TripleWin vind je daarvoor cursussen voor alle functielagen. Onze trainers zitten barstensvol praktijkervaring en werken volgens een internationaal erkende methode. Een die bewezen succesvol is en daardoor winst biedt voor de werknemer, winst oplevert voor de klant en tenslotte winst voor de organisatie. Daarom onze naam TripleWin!

Wil je meer informatie over leren omgaan met overprikkeling? Bel dan naar ons bedrijf uit Amersfoort via +31 6 42 39 49 35. Of stuur ons een e-mail via info@triplewin.nl!

Ook interessant:

Hoogsensitief persoon en werk | Drukspanning | Stressmanagement  

Direct inschrijven

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.