Home » Personeelstraining

Zorg dat je medewerkers optimaal functioneren met gerichte personeelstraining

Facilitators van verandering
Focus op gedrag
Experiential learning als methode
  • Personeel kan het struikelblok of juist de ronkende motor voor een onderneming zijn. Dat geldt van de werkvloer tot en met de directiekamers. Ieder individu in het bedrijf draagt bij aan de werking van de motor. Zoeven in plaats van tuffen, lukt alleen als er bij het personeel een hoge mate van werktevredenheid, betrokkenheid, loyaliteit, commitment, groei en ontwikkeling is. Met de juiste personeelstraining worden jouw medewerkers de drijvende kracht van je organisatie.

Ervaar het zelf

Bel ons vandaag nog, en doe meteen je eerste inzichten op.

Zorg dat je medewerkers optimaal functioneren met gerichte personeelstraining

Personeel kan het struikelblok of juist de ronkende motor voor een onderneming zijn. Dat geldt van de werkvloer tot en met de directiekamers. Ieder individu in het bedrijf draagt bij aan de werking van de motor. Zoeven in plaats van tuffen, lukt alleen als er bij het personeel een hoge mate van werktevredenheid, betrokkenheid, loyaliteit, commitment, groei en ontwikkeling is. Met de juiste personeelstraining worden jouw medewerkers de drijvende kracht van je organisatie.

Van stressmanagement tot leiderschap: kies de juiste cursus

TripleWin uit Amersfoort biedt verschillende soorten trainingen voor personeel aan. Zo hebben wij een leiderschapsprogramma dat geschikt is voor beginnende en doorgewinterde managers. Ook kunnen wij het teamgevoel naar een hoger niveau tillen met effectieve teamtrainingen. Of we helpen via personeelstraining om je medewerkers weerbaarder te maken tegen stress.

Een personeelstraining die echt verandering brengt

Voor welke training je ook kiest: wij trainen waar nodig medewerkers individueel of in teams. Daarbij zeggen wij niet voor hoe het moet. Door onze prikkelende aanpak helpen wij om personeelsleden zelf tot inzicht te komen over wat er veranderd moet worden. Dat maakt onze werkwijze anders dan die van traditionele trainingsmethodes. Bovendien ga je niet alleen werken met een internationaal erkend trainingsprogramma, maar ook met trainers die het klappen van de zweep kennen. Ze komen namelijk allemaal uit de praktijk.

Drie keer winnen met TripleWin

Onze filosofie is dat met tevreden personeel de klandizie van een organisatie groeit en daarmee de winst. Dat is voor ons een win-win-win, TripleWin dus. Spreekt onze aanpak jou aan en wil je een offerte voor personeelstraining? Bel dan snel naar +31 6 42 39 49 35 of stuur je mail naar info@triplewin.nl!

Ook interessant:

Leren leidinggeven | Teamontwikkeling | Leiderschap ontwikkeling  

Direct inschrijven

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.