Home » Slecht functionerend team herkennen

Het belang van een slecht functionerend team herkennen

Facilitators van verandering
Focus op gedrag
Experiential learning als methode
  • Een dreamteam! Dat wil iedere manager wel. Een groep mensen waarmee je met plezier de targets haalt, de klanten blij maakt en de organisatie winst bezorgt. Daar wil TripleWin je graag bij helpen met waardevolle trainingen. Een happy team is namelijk de basis van goede klandizie en een hoge omzet. Maar eerst, hoe kun je een slecht functionerend team herkennen?

Ervaar het zelf

Bel ons vandaag nog, en doe meteen je eerste inzichten op.

Het belang van een slecht functionerend team herkennen

Een dreamteam! Dat wil iedere manager wel. Een groep mensen waarmee je met plezier de targets haalt, de klanten blij maakt en de organisatie winst bezorgt. Daar wil TripleWin je graag bij helpen met waardevolle trainingen. Een happy team is namelijk de basis van goede klandizie en een hoge omzet. Maar eerst, hoe kun je een slecht functionerend team herkennen?

Spaar jezelf en zorg voor gelukkige werknemers

De klanten zijn het klankbord van de werksfeer. Een slecht functionerend team herken je al snel aan klachten en te late leveringen. Het is echter beter om klantenontevredenheid voor te zijn door te letten op andere symptomen, zoals een slechte samenwerking, trage besluitvorming en starre houding. Ook als leidinggevende voel je het in je werkhouding wanneer een team niet optimaal functioneert. Je bent waarschijnlijk de eerste werkdag van de week al doodmoe van het motiveren, sturen en micromanagen van je team.

Wil je meer informatie? Bekijk eens onze brochure

Groei van manager tot leider

Het is dus van belang om op tijd een slecht functionerend team te herkennen én te weten hoe je de teamproblemen moet oplossen. Of nog beter, hoe je ze voor kunt zijn. Bij TripleWin zijn we ervan overtuigd dat je met goed leiderschap je dreamteam kunt creëren en behouden. Daarom bieden we naast effectieve teamtrainingen ook een speciaal leiderschapsprogramma waarin managers van alle niveaus echte leiders worden.

Vragen? Neem contact met ons op!

Leer een slecht functionerend team herkennen

Of je nu kiest voor een training van een individuele medewerker, een cursus voor het hele team of een traject voor jezelf als manager: bij TripleWin kun je rekenen op coaches die de praktijk door en door kennen. Bovendien hebben onze methode en filosofie internationaal bewezen succesvol te zijn.

Wil je dus in de toekomst op tijd de signalen van een slecht functionerend team herkennen? Ontdek dan snel de mogelijkheden bij TripleWin uit Amersfoort door te mailen naar info@triplewin.nl of bel +31 6 42 39 49 35!

Anderen bekeken ook:

 

Beginnend leidinggevende | Personeelstraining | Teamontwikkeling

Direct inschrijven

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.