Home » Teamontwikkeling

Teamontwikkeling: zorg voor een happy team

Facilitators van verandering
Focus op gedrag
Experiential learning als methode
  • Een succesvolle organisatie heeft drie factoren nodig: enthousiaste medewerkers, tevreden klanten en winst. De medewerkers noemen we niet voor niets als eerste, want een goed functionerend team ligt aan de basis van zakelijk succes. Ontevreden medewerkers hebben minder passie voor hun werk, waardoor er slechtere resultaten ontstaan en een lagere klanttevredenheid. Dit uit zich tenslotte in een lagere winst.

    Heb je het vermoeden dat jouw team niet optimaal samenwerkt? Dan is een training voor teamontwikkeling van TripleWin de stap die je moet zetten.

Ervaar het zelf

Bel ons vandaag nog, en doe meteen je eerste inzichten op.

Teamontwikkeling: zorg voor een happy team

Een succesvolle organisatie heeft drie factoren nodig: enthousiaste medewerkers, tevreden klanten en winst. De medewerkers noemen we niet voor niets als eerste, want een goed functionerend team ligt aan de basis van zakelijk succes. Ontevreden medewerkers hebben minder passie voor hun werk, waardoor er slechtere resultaten ontstaan en een lagere klanttevredenheid. Dit uit zich tenslotte in een lagere winst.

Heb je het vermoeden dat jouw team niet optimaal samenwerkt? Dan is een training voor teamontwikkeling van TripleWin de stap die je moet zetten.

Kies voor onze effectieve training voor teamontwikkeling

Je denkt erover om je teamontwikkeling aan te pakken? TripleWin traint jouw team via een succesvol stappenplan. Eerst onderzoeken we wat er mis is binnen het team. Dit noemen wij de ‘wake-upcall’. Dan beginnen we het traject voor cultuur- en gedragsverandering bij de leiders. Directeuren en managers hebben immers een voorbeeldfunctie. De derde stap is de bouw van het team.

Is dit succesvol afgerond? Dan blijven wij tijdens de implementatie als coach en begeleider aanwezig om eerste hulp te verlenen wanneer er nog problemen zijn op de werkvloer. Zo zorgen wij samen met jou dat je team ook echt draait als een geoliede machine.

Wil je meer informatie? Bekijk eens onze brochure

De kracht van teamontwikkeling met TripleWin

Hoewel we een stappenplan bieden voor onze training voor teamontwikkeling, blijft het proces flexibel. We spelen namelijk in op de actuele en lokale situatie. Daardoor krijgt ieder team de benadering die het beste werkt. Sowieso kun je rekenen op ervaren trainers uit de praktijk. Ook is onze filosofie, methodologie en methodiek een bewezen succes en internationaal erkend.

Vragen? Neem contact met ons op!

Vraag een offerte aan voor een training op maat

Voor een boost van je teamontwikkeling zit je dus goed bij TripleWin uit Amersfoort. Je kunt ons inzetten voor alle onderdelen van je organisatie, want wij bieden cursussen voor iedere functielaag. Profiteer dus snel van effectief teamwork en vraag een offerte aan voor een training op maat. Bel ons op via +31 6 42 39 49 35 of stuur een mail naar info@triplewin.nl!

Anderen bekeken ook:

Leiderschap ontwikkeling | Personeelstraining | Stressmanagement  

Direct inschrijven

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.